Cum a operat hoțul prins și încuiat în mașină de păgubiți. Decizia...

Cum a operat hoțul prins și încuiat în mașină de păgubiți. Decizia instanței

0
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care a încercat în decursul zilei de luni să fure dintr-o mașină aflată în parcarea magazinului Decathlon a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au început urmărirea penală a inculpatului pentru săvârșirea în stare de recidivă a infracțiunii de tâlhărie.

În 30 aprilie, cu jumătate de oră după miezul zilei, hoțul a intrat în autoturismul Dacia Logan, proprietate a doi timișoreni, soț și soție.


Întorși din drum după ce au văzut că în Decathlon e aglomerație, cei doi l-au găsit pe bărbat în interiorul mașinii, fapte petrecute pe parcursul a doar trei minute. Procurorii au stabilit că hoțul a „spart” mașina după ce a forțat yala portierei șoferului, apoi a furat 200 de lei din borseta aflată în torpedou. Surprins în flagrant de cei vătămați, a încercat să scape lovindu-l de mai multe ori pe bărbat cu portiera. Loviturile i-au provocat acestuia răni pentru care va avea nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale.

„Prin încheierea nr. 30/01.05.2018, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Timișoara s-a dispus luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul C.I., cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a transmis procurorul Laurențiu-Mirel Todea, prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.