De ce îl prezintă consilierul local PNL Simion Moșiu pe Nicolae Robu...

De ce îl prezintă consilierul local PNL Simion Moșiu pe Nicolae Robu drept victimă a angajaților Primăriei Timișoara. Ce instituție a statului a fost ignorată VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

 

Consilierul local PNL Simion Moșiu crede că o greșeală precum a funcționarilor de la Primăria Timișoara, care au dat o clădire neintabulată ca sediu pentru administrația canalului Bega, ar fi avut alte urmări dacă s-ar fi întâmplat în mediul privat.

„Lucrând la privat, nu ar mai fi existat niciun angajat a doua zi. Nu cred că i-am plâns de milă executivului”, a spus Simion Moșiu, la PRESSALERT LIVE, aseară. Chiar dacă frâiele sunt în mâinile lui Nicolae Robu, consilierul local PNL l-a apărat pe primarul Timișoarei, spunând că „a făcut tot ce s-a putut omenește. A convocat ședința de plen pentru a nu se pierde oportunitatea”.


Chiar dacă Robu a părut mai degrabă iertător cu funcționarii ce au comis penibila greșeală, Moșiu crede că „vor urma consecințele”.

Problema nu ar fi existat dacă clădirile din patrimoniul Timișoarei ar fi fost intabulate. „Ce a cerut și Curtea de Conturi ține în mod expres de decizia lui Robu, inventarierea patrimoniului. Nu poți să dai vina, după șase ani de administrație, pe primarii de pe parcursul a ultimilor 100 de ani, că nu au intabulat clădirile. Inventarierea patrimoniului trebuia făcută”, atrage atenția consilierul local PSD, Dan Idolu, aflat tot aseară în studioul HDV. În replică, Simion Moșiu a arătat cu degetul tot înspre funcționarii din Primăria Timișoara. „Nimeni din executiv nu are interesul să facă inventarierea. Primarul are interesul. Există omisiuni, sunt funcționari publici. Nu ai ce face în afară de a-i penaliza…”, a spus Moșiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.