Deputatul Alfred Simonis reacționează în scandalul examenului dat de Romanița Jumanca pentru...

Deputatul Alfred Simonis reacționează în scandalul examenului dat de Romanița Jumanca pentru un post în Primăria Timișoara: PSD Timiș să schimbe abordarea față de Robu

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Timiș Alfred Simonis a reacționat, în această seară, pe pagina sa de Facebook, în scandalul examenului dat de colega sa de partid, Romanița Jumanca, pentru a obține un post în Primăria Timișoara, la care a picat proba scrisă.

Parlamentarul atrage atenția asupra faptului că PSD Timiș ar trebui să „schimbe total abordarea” față de Nicolae Robu, pentru a nu se crea impresia că s-ar putea realiza un „blat” cu primarul Timișoarei.

„Presa timișoreană a relatat în aceste zile subiectul examenului susținut de o colegă de partid pentru un post de funcționar public la Primăria Timișoara.


Acest subiect a devenit, din păcate, un adevărat cancan, iar de aici trebuie trase câteva învățăminte. PSD Timiș trebuie să schimbe total abordarea față de Nicolae Robu, pentru că în percepția publică se conturează ideea de blat cu primarul Timișoarei, lucru care cred că e fals. Pentru a demonstra falsitatea ideii vehiculate, trebuie să se reacționeze ferm la atacurile suburbane ale edilului, trebuie sancționate derapajele”, explică Alfred Simonis.

În finalul postării, deputatul semnalează că ar fi o „mare greșeală” ca PSD Timiș să aibă încredere în Nicolae Robu, „un personaj ce se dovedește tot mai toxic, iar PSD Timiș are obligația de a arăta adevărata față a lui Nicolae Robu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.