Deputatul PNL Pavel Popescu: Tentativa de atentat la pensiile private ne arată...

Deputatul PNL Pavel Popescu: Tentativa de atentat la pensiile private ne arată că Guvernul nu mai are bani, nu mai are soluții! (P)

0
DISTRIBUIȚI

Intenția Guvernului PSD&ALDE de a suspenda virarea de contribuţii la Pilonul II de pensii din iulie până la finalul anului este un act disperat și scandalos, care ne face să ne dăm seama că nu mai au bani la bugetul de stat, susține deputatul PNL Pavel Popescu – membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

”PSD-ALDE urmărește să obțină desființarea Pilonului 2 și să facă sumele acumulate, care au caracter de proprietate privată, venit la bugetul de stat.


Dezmințirea ministrului Muncii și Protecției Sociale nu ne liniștește. Nu este prima dată când cei de la PSD&ALDE declară ceva, după care pun în practică măsuri dezastruoase. Nu îi mai putem crede, pentru că nu au dat dovadă până acum că lucrează în interesul românilor”, a declarat parlamentarul liberal Pavel Popescu.

Parlamentarul liberal, membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci, mai atrage atenția că cei de la Putere vor să ia bani dintr-un fond administrat privat, compus din conturile individuale ale tuturor angajaților care au astăzi sub 45 de ani.

”Banii din Pilonul II de pensii sunt proprietatea celor care contribuie, nu a statului, nu a GUVERNULUI PSD&ALDE! Intenția Guvernului PSD&ALDE de a suspenda virarea de contribuţii la Pilonul II de pensii din iulie până la finalul anului este o nouă tentativă de furt din buzunarele românilor. Coaliția majoritară PSD&ALDE ar trebui să țină cont de munca românilor cinstiți, precum și de apelul făcut de mai multe organizaţii și să menţină neschimbat modul de funcţionare al Pilonului II de pensii”, a mai declarat deputatul PNL Pavel Popescu – membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.