Descinderi în Timiș și în alte două județe la suspecți de evaziune...

Descinderi în Timiș și în alte două județe la suspecți de evaziune fiscală. Ce ”gaură” au dat statului prin metoda facturilor false

0
DISTRIBUIȚI

O grupare specializată în evaziune fiscală a fost destructrurată în urma descinderilor din această dimineaţă, efectuate pe raza a mai multe judeţe.


Au fost, în total, opt percheziţii efectuate în Timiş, Mehedinţi şi Ilfov, atât la domiciile mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală, cât şi la sediul mai multor societăţi comerciale.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice adună probe pentru activitatea infracţională a persoanelor care sunt bănuite că, în perioada ianuarie – iunie 2016, ca reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, au emis facturi fără acoperire, pentru a se sustrage de la plata către bugetul de stat. Prejudiciul total este estimat la suma de 822.000 de lei. Şapte persoane sunt implicate în comiterea infracţiunilor.

Dosarul se află în instrumentarea IPJ Timiş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, cu sprijinul IPJ Mehedinţi şi IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.