Designul “casa – fermă”, prezentat la un târg de mobilă și amenajări...

Designul “casa – fermă”, prezentat la un târg de mobilă și amenajări interioare și exterioare organizat la Timișoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

casa ferma

O nouă ediție a unei expoziții naționale specializată în mobilier, amenajări interioare și exterioare are loc la Timișoara, în perioada 17 – 20 mai. Târgul “Universul casei tale & Expo Mobila” este organizat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, intrarea fiind liberă.

Evenimentul reunește peste 40 producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

“În ciuda faptului că în 2017 atât exporturile cât și producția de mobilă au avut creșteri nesemnificative față de anii anteriori, în trimestrul I al acestui an 40 de firme au fost atestate ca producător de mobilă, conform Asociației Producătorilor de Mobilă din România.


Totodată, România a fost prezentă cu stand național la târguri internaționale de referință în industria mobilei: IMM Koln (15-21 ianuarie) și Salone del Mobile Milano (17-22 aprilie), unde prezența firmelor românești a conferit certitudinea calității designului românesc”, transmite CCIA Timiș.

Pentru anul acesta, sectorul mobilă aduce în atenția publicului timișean cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Anul 2018 este anul designului casei-fermă și anul în care betonul este “rege” la mobilier, accesorii decorative și tapetări, potrivit organizatorilor.

“Universul casei tale & Expo Mobila” va fi, timp de patru zile, locul unde producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.