Accidente în serie la Timișoara. Două coliziuni în care au fost implicate...

Accidente în serie la Timișoara. Două coliziuni în care au fost implicate tramvaie au avut loc aproape în același timp FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-453087579">

Haos în trafic, în Timişoara. În decurs de câteva zeci de minute, două tramvaie au fost implicate în două accidente rutiere diferite.

Unul dintre acestea a avut loc la intersecţia străzilor Aleea FC Ripensia şi strada 1 Decembrie 1918. În urma coliziunii, autoturismul marca Chevrolet Camaro a fost distrus în proporţie semnificativă, în timp ce tramvaiul Armonia a fost raşchetat în partea din faţă, pe partea dreaptă. În interiorul mijlocului de transport în comun se afla doar vatmanul, care a scăpat teafăr. Bărbatul în vârstă de 34 de ani care se afla la volanul maşinii a suferit traumatisme uşoare şi a refuzat transportul la spital.

Traficul a fost îngreunat şi în zona Căii Buziaşului, acolo unde şoferul unei basculante a încercat să vireze la stânga peste liniile de tramvai şi a intrat în coliziune cu mijlocul de transport în comun care tocmai trecea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.