Dezvăluire la PRESSALERT LIVE. Ce document a înaintat Primăria Timișoara către compania...

Dezvăluire la PRESSALERT LIVE. Ce document a înaintat Primăria Timișoara către compania Continental VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Dezvăluire în exclusivitate la emisiunea PRESSALERT LIVE. Primăria Timișoara a restituit întreaga documentație depusă de Continental Automotive Product pentru construcția unei noi hale. Documentul a fost prezentat de consilierul local PNL Simion Moșiu, iar alegerea este justificată în baza HCL-ului 442 din 16.10.2015, care „interzice aprobarea de investiții care conduc la obiective generatoare de poluare prin noxe, mirosuri și zgomote, inclusiv atunci când acestea s-ar încadra în normele tehnice admise de România, respectiv UE”, după cum a spus și Simion Moșiu, aflat în studioul HDV.

„Este un document înaintat conducerii Continental Automotive Product, prin care se cer o serie întreagă de lămuriri.


Sunt 11 puncte firești, având în vedere că este vorba despre sănătatea cetățenilor și miile de reclamații întâmpinate de către primărie în legătură cu poluarea diviziei de cauciucuri a Continental. Mi se pare destul de ciudată cererea dânșilor de a executa anumite operațiuni care pot polua, având în vedere că a existat o HCL, aprobată de PSD și PNL, privind protecția atmosferei și sănătatea locuitorilor din Timișoara”, a dezvăluit Simion Moșiu.

Documentul prezentat a fost emis în data de 11 mai 2018. Printre lămuririle cerute se numără și un studiu de impact pe care noua hală l-ar avea asupra mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.