Drumul spre moarte. Povestea Adelinei și Laurei, două timișorence care au plonjat...

Drumul spre moarte. Povestea Adelinei și Laurei, două timișorence care au plonjat cu mașina în lacul Ghioroc FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: aradon.ro
Cele două tinere care şi-au pierdut viaţa ieri seară, după ce au plonjat cu maşina în lacul Ghioroc, nu au avut nicio şansă de scăpare. Alături de ele se aflau doi băieţi, care au reuşit să se elibereze la timp din autovehiculul ce îi ţinea „captivi” în timp ce se scufunda. În ciuda încercărilor de resuscitare ale medicilor, care s-au chinuit zeci de minute, Laura şi Adelina nu au mai avut nicio șansă. 
Era 20.30, atunci când cei patru au plecat în cursa fatală. Potrivit aradon.ro, aceştia se aflau pe un drum comunal, iar apoi, din pricina derapajului şi, probabil, a vitezei, maşina „a zburat” 15-20 de metri în lacul Ghioroc din localitatea arădeană cu acelaşi nume.


Cei doi băieţi, de 18 şi 27 de ani, au reuşit să se salveze, iar martorii au alertat autorităţile.
Au intervenit scafandrii, pompierii, iar mai apoi medicii, care au încercat, fără rezultat însă, să le salveze pe cele două timişorence. În stare de şoc, băieţii au povestit, citaţi de sursa menţionată anterior: „A derapat și a căzut în apă. Nu știm ce s-a întâmplat: încercam să ieșim din mașină, din apă. În momentul ăsta nu știu să vă explic nimic”.
Apropiaţii ştiau de pasiunea Adelinei pentru maşini, viteză şi alte manevre „nonconformiste” atunci când se află la volan, ceea ce poate fi confirmat şi de fotografiile sau activitatea sa de pe reţelele de socializare. Conform aradon.ro, tânăra avea şi un atelier auto, unde a învăţat mecanica şi alte mecanisme ale maşinii în care şi-a pierdut viaţa.
La auzul veştii despre cele întâmplate, pe paginile de socializare ale celor două fete, prietenii au lăsat zeci de mesaje de condoleanţe, prin care şi-au exprimat regretul. Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat în accidentul în care au fost implicaţi cei patru tineri în seara trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.