Ducu Bertzi revine cu un spectacol de neratat în fața fanilor timișoreni

Ducu Bertzi revine cu un spectacol de neratat în fața fanilor timișoreni

0
DISTRIBUIȚI
Ducu Bertzi revine cu un concert în fața timișorenilor

Îndrăgitul artist Ducu Bertzi se pregăteşte să revină cu un nou recital în faţa melomanilor timişoreni, în cadrul unui concert care va avea loc la Porto Arte, un eveniment care se anunţă a fi o seară plină de farmec şi cu poveşti istorisite cu mult tâlc de creatorul marilor şlagăre „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Suflet fără chei” sau „Omul pădurii”.

Ducu Bertzi s-a născut în 21 septembrie 1955 la Sighet şi şi-a început cariera alături de grupul Mi bemol rock, în vremea liceului.


La primul festival de poezie şi muzică de la Sighet, în 1973, Bertzi a câştigat marele premiu ce a constat într-o… valiză. Debutul pe o scenă recunoscută a avut loc în 1976, la Baia Mare, în cadrul manifestărilor organizate de Cenaclul Flacăra, unde a activat până în 1985. Printre piesele care au rămas în memoria melomanilor se numără „Când s-o-mpărţit norocu’”, „Şi de-ar fi” sau „Floare de colţ”.

Recent, Ducu Bertzi a fost invitat să susțină un recital în cadrul „Festivalului Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiş”, care a avut loc în Parcul Titan din București, unde au mai cântat printre alții și Marius Baţu, Adrian Naidin Rock Project , Alifantis&Zan, Marius Matache Cvintet, Zoia Alecu, Mircea Vintilă & Brambura, Alina Manole Cvartet și Mircea Baniciu & Band.

Alături de Ducu Bertzi, se vor afla Constantin Neculae (chitară şi voce) şi Tavi Iacob (clape). Concertul susţinut de Ducu Bertzi and Friends va avea loc mâine, 1 iunie, de la ora 21.00, iar biletele pentru acest eveniment costă 35 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.