Egal norocos pentru ACS Poli, după o lovitură de pedeapsă acordată ușor...

Egal norocos pentru ACS Poli, după o lovitură de pedeapsă acordată ușor pentru Gaz Metan Mediaș

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli rămâne pe loc retrogradabil după egalul „alb” din această seară, contra lui Gaz Metan Mediaș, una dintre echipele care se luptă să se mențină deasupra liniei ce asigură rămânerea în Liga I. Pe „Dan Păltinișanu”, meciul putea să fie decis de o lovitură de pedeapsă acordată foarte ușor de centralul Ovidiu Hațegan în minutul 90, însă Rosado, care a ochit vinclul, a tras peste, iar scorul final a rămas neschimbat, 0-0.

Pentru alb-violeți debutul nu a fost unul întocmai fericit, întrucât Neaga a fost nevoit să facă o primă schimbare din minutul 8 al partidei, după ce Străuț nu a mai putut continua din pricina unei accidentări, fiind înlocuit de Munteanu. Ocaziile mai importante le-au aparținut oaspeților, însă Straton nu a fost învins până la intrarea la cabine.

Cele mai importante evenimente s-au petrecut în a doua parte a jocului, pe final. Tîrcoveanu a avut o șansă mare, dar a tras pe lângă butul stâng al porții apărate de portarul timișorenilor.


A urmat apoi minutul 90, atunci când Hațegan a arătat punctul cu var. Medieșenii au avut șansa să ia toate cele trei puncte, dacă Rosado ar fi fructificat lovitura de pedeapsă obținută de Rondon, faultat de Șeroni. La aceeași fază, Vașvari a văzut cartonașul galben pentru proteste.

La ultim fază a jocului, ACS Poli a avut o ocazie importantă, însă Drăghici, intrat pe parcursul reprizei secunde, a ratat întâlnirea cu mingea. Din nou egal, de această dată la zero, între ACS Poli Timișoara și Gaz Metan Mediaș.

Bănățenii rămân pe penultimul loc al clasamentului, cu 23 de puncte, două mai puțin decât FC Voluntari, aflată pe loc care duce la baraj. Primele deasupra zonei „minate” sunt Concordia Chiajna și Gaz Metan Mediaș, ambele cu 26 de puncte.

Pentru ACS Poli urmează o deplasare grea și lungă, la FC Botoșani, în timp ce Voluntari va juca contra liderului din play-out, Dinamo București. Gaz Metan va primi vizita lui Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, în vreme ce Concordia va juca în deplasarea de la Concordia Chiajna.

FC Botoșani — ACS Poli Timișoara va avea loc joi, 24 mai, de la ora 21.00.

*

ACS Poli Timișoara – Gaz Metan Mediaș 0-0 (0-0)

ACS Poli Timișoara: Straton — Străuț (‘8, Munteanu), Melinte, Șeroni, Raț — Vașvari, Artean — Ciucur, Bîrnoi (’80, Velcotă), Oliva (’60, Drăghici) — M. Roman. Antrenor: Adrian Neaga.

Gaz Metan Mediaș: Pleșca — Crețu, Sîrghi, M. Constantin, Bușu — I. Cristea — Popovici (’58, Romeo), Olaru (’71, Tîrcoveanu), Caiado Dias, Ely Fernandes (’33, Rosado D.) — Rondon.  Antrenor: Cristi Pustai.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.