Embargo Fest a adunat 5.000 de spectatori în primele două zile, la...

Embargo Fest a adunat 5.000 de spectatori în primele două zile, la Dudeştii Vechi FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1062325297">

Prima ediţie a Embargo Fest – eveniment care se desfăşoară pe stadionul Hristo Stoichikov din Dudeştii Vechi – a continuat sâmbătă cu o zi plină de evenimente. Festivalul a pornit la drum cu proiecția filmului documentar „Peisaj dupa embargo”, de Florin Iepan (TVR Timişoara).

Un alt moment inedit s-a petrecut în faţa scenei mari de la faţa locului, unde Ansamblul de dansuri sârbeşti Sf. Sava din Sânnicolau Mare a fost primit cu aplauze sincere din partea spectatorilor. Ansamblul care în acest an a împlinit 25 de ani de exsitenţă a reuşit să adauge un strop de culoare festivalului, dansatorii prezenţi având costume de o frumuseţe rară. Formaţia sârbească Lucky Cash a oferit un spectacol de old school rock, printre hiturile interpretate de muzicieni numărându-se şi piese din repertoriul unor formaţii precum AC DC sau Led Zeppelin. Scena a fost mai apoi acaparată de membrii formaţiei The Weekend Bandits, care au avut mulţi fani alături de ei, solistul Răzvan Munteanu (coordonatorul artistic al Embargo Fest) fiind aplaudat la scenă deschisă. Un alt moment care a făcut deliciul asistenţei a fost recitalul trupei Apocalips.

Cum era de aşteptat, membrii formaţiei Cargo au fost principala atracţie a serii de sâmbătă. Rockerii timişoreni care vineri au cântat la Iaşi, sâmbătă la Dudeştii Vechi şi duminică urmeză să cânte la Sighişoara, au revenit pe scenă pentru un bis deosebit. După miezul nopţii, în cadrul scenei Green Stage distracţia a continuat cu sound-uri electronice puse la cale de Mr. Goju (Macedonia), DJ Axa și B:Hex/Spam. La faţa locului s-a încins şi un inedit foc de tabără, iar distracţia a continuat până după răsărit. La faţa locului există o zonă de caamping gratuit şi un inedit parc de distracţii. Embargo Fest include şi o zonă de chill amenajată de către Hostel Costel.

Duminică, în ultima zi de Embargo Fest la faţa locului vor evolua Ansamblul de dansuri Palucenka, Surprize Band, Pyramid, Olivera Petcov Band, Melting Dice și Bajaga i Instruktori. Organizatorii festivalului au anunţat că în primele două zile de Embargo Fest au fost prezenţi 5.000 de oameni. Biletele pentru festival costă 20 lei pe zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.