Embargo Fest a atras peste 1.000 de oameni în prima zi, la...

Embargo Fest a atras peste 1.000 de oameni în prima zi, la Dudeștii Vechi FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-803379533">

Prima zi a festivalului Embargo, eveniment ce se desfășoară în acest weekend la Dudeștii Vechi a atras un număr de peste o mie de spectatori la cele două scene.

Festivalul pus la cale de Asociaţia Sfera Timişoarei în contextul în care, anul acesta, comunitatea bulgarilor din Dudeştii Vechi, sărbătoreşte 280 de ani de la venirea lor pe teritoriul actual al României, are parte de un decor inedit.

Embargo Fest a debutat cu proiecția filmului documentar „Peisaj dupa embargo”, de Florin Iepan (TVR Timişoara), după care spectatorii au avut parte de un inedit moment susținut de ansamblul de dansuri Slavjak. Seara a continuat cu concertul celor de la Bios, urmat de belgrădenii de la Amaro Del, formație care a inclus în repertoriul serii piese cu influențe țigănești și chiar și o variantă proprie a hitului „Muro Shavo”. Spitalul de Urgenţă şi Mihai Mărgineanu şi Banda au avut parte de un succes deosebit, iar după miezul nopții distracția a continuat la Green Stage cu seturile susținute de K-lu, DJ Axa și B:Hex/Spam.

Sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 17.00, la fașa locului vor urca pe scenă Ansamblul de dansuri sârbeşti Sf. Sava din Sânnicolau Mare, urmați de u Bubamare, The Weekend Bandits, Lucky Cash (Serbia) şi Cargo. După miezul nopții distracția va fi asigurată de Mr. Goju (Macedonia), DJ Axa și B:Hex/Spam. Duminică, 20 mai, tot de la ora 17.00, Teatrul Merlin din Timişoara îi va încânta pe copii cu spectacolul „Noua poveste a Scufiţei Roşii”, după care seara va continua cu Ansamblul de dansuri Palucenka, Surprize Band, Pyramid, Olivera Petcov Band, Melting Dice și Bajaga i Instruktori. Organizatorii festivalului pun la dispoziţie, pentru cei interesaţi, un autobuz care face trei curse gratuite pe zi între Timişoara și Dudeştii Vechi, cu plecare la orele 16.00, 19.00 și 01.00 (pentru afterparty), care va pleca din Calea Torontalului (Ciocanul).

Biletele pentru festival costă 20 lei pe zi. Persoanele cu dizabilităţi şi copiii până în 16 ani au accesul gratuit, iar campingul și accesul în parcul de distracții și la scena de party sunt gratuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.