EXCLUSIV Roxana Iliescu demisionează din PMP și din funcția de vicepreședinte al...

EXCLUSIV Roxana Iliescu demisionează din PMP și din funcția de vicepreședinte al CJ Timiș UPDATE Săgeți către Traian Băsescu

0
DISTRIBUIȚI

Vicepreședinte la nivel național al PMP și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu a decis, astăzi, să-și dea demisia din partid și din funcția publică pe care o ocupă.

„Am considerat că stau de vorbă cu oameni serioși. Astăzi mi s-a confirmat contrariul. În acest moment, nu mai există loc de întoarcere. Mi-am scris demisia din Partidul Mișcarea Populară. Decizia mea este irevocabilă. Implicit, îmi voi da demisia și din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș”, a declarat Roxana Iliescu, în urmă cu puțin timp, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro.

Gestul de astăzi vine după ce, în 3 aprilie, Roxana Iliescu și-a anunțat pe Facebook intenția de a demisiona după ce conducerea centrală a PMP a validat alegerile cu scandal din filiala Timiș în urma cărora deputatul Cornel Sămărtinean a câștigat funcția.


După acest anunț, Roxana Iliescu nu a depus și demisia scrisă. Ulterior, în 11 mai, aceasta a anunțat că „în urma discuției purtate cu Președintele partidului, domnul Traian Basescu, am hotărât împreună să amân orice decizie privind eventuala mea demisie din partid. Este foarte probabil ca întreaga situație să fie clarificată după Congresul PMP din 16 iunie”.

Demisia Roxanei Iliescu redeschide bătălia politică pentru ocuparea funcției de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.

UPDATE Fosta membră a PMP și-a anunțat plecarea și într-o postare pe Facebook, unde nu a ratat ocazia de a trimite „săgeți” către președintele formațiunii, Traian Băsescu.

„Acum o luna mi-am anunțat demisia din mișcarea populară. Ca urmare a discuției avute la București cu președintele partidului, în biroul acestuia, am convenit de comun acord că este în interesul organizației PMP Timiș să revin asupra deciziei de a părăsi partidul, având în vedere inclusiv poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean pe care astăzi o ocup in numele PMP. Nu știu de ce, chiar am avut senzația că stau de vorba cu oameni serioși. M-au mai păcălit odată. Ultima dată. Nu mai am nici timp și nici răbdare pentru minciuni, umilințe și trădări, nici măcar din partea lui Traian Băsescu. Nu, nu plec in vreo țara cu palmieri. Mă întorc la Timișoara, mă întorc între prieteni, între oameni care merg pe stradă cu fruntea sus. Astăzi, 22 mai 2018 denunț adeziunea mea la PMP si renunț la orice forma de apartenența la această organizație politică”, a scris Roxana Iliescu pe contul său din rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.