Festivalul Launmomentdat în parc este în căutare de artiști

Festivalul Launmomentdat în parc este în căutare de artiști

0
DISTRIBUIȚI

Launmomentdat în parc va pregăti un spațiu de expoziție pentru cei mai talentați artiști vizuali din România. Parcul Poporului este din nou gazda festivalului „Launmomentdat în parc”. Cel mai vechi parc al Timișoarei se va transforma într-o platformă de promovare a artei contemporane locale.


Aici, vom avea oportunitatea de a intra în vorbă cu artiștii actuali ai orașului nostru, de a înțelege arta într-un context mai puțin formal și de a descoperi tehnici noi.

Pop Up Store-ul este o colaborare dintre The Secret Garden și Harababura Store. Acesta va avea un număr maximum de 30 de particicipanți. Organizatorii au lansat apelul de înscriere pentru artiștii doritori să-și expună lucrările în parc.

Organizat sub forma unei expoziții colective, ideea din spatele evenimentului Pop Up Store / launmomentdat în parc este de a aduce împreună artiști din diferite domenii, precum ceramică, design, ilustrație, modă și hand made. Programul acestuia se va desfășura între 8 și 10 iunie, în intervalul orele 12:00 și 18:00, iar intrarea va fi liberă.

Programul Launmomentdat în parc este bogat în concerte, spectacole, teatru, film, selecții de muzică, viniluri, biciclete și multe alte surprize frumoase. Astfel, cei care vor vizita Parcul Poporului în perioada celor trei zile, au oportunitatea de a pleca acasă cu suveniruri unicate și amintiri plăcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.