Firmele timişene pot găsi parteneri noi de afaceri la Săptămâna Economiei Românești...

Firmele timişene pot găsi parteneri noi de afaceri la Săptămâna Economiei Românești la München

0
DISTRIBUIȚI

Firmele timişene sunt aşteptate să participe la o misiune economică în germania, cu ocazia organizării „Săptămânii Economiei Românești la München”. Deplasarea este organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Consulatului General al României la München, şi va avea loc în perioada 9 – 12 octombrie. Firmele vor putea stabili contacte de afaceri, în mai multe domenii de activitate, cu companiile din Germania.

Conform programului, pe 9 octombrie este programată vizitarea Târgului de Imobiliare RealExpo. Sectoarele de activitate vizate: investiții și dezvoltatori imobiliari,  arhitectură, construcții, consultanță financiară/bănci, marketing și IT în domeniul imobiliar, școli profesionale și de meserii.


A doua zi, pe 10 octombrie va avea loc participarea la întâlnirea delegației românești cu conducerea Centrului de Formare al Camerei de Meserii a Bavariei Inferioare și Palatinatului Superior din Regensburg, având ca obiectiv realizarea unui schimb de bune practici și identificarea de oportunități de colaborare în domeniul programelor de formare profesională, cu accent pe învățământul dual și școala de meserii. Pe 11 octombrie firmele timișene vor lua parte la Forumul Economic Româno-German din München. În ultima zi, pe 12 octombrie, sunt programate întalniri B2B cu firmele germane interesate de colaborări cu firmele din județul Timiș, vizite la sediile și/sau punctele de lucru ale unor firme germane din regiune, în domenii de interes cum ar fi: industrie, turism, construcții, agricultură, textile, servicii sau învățământ.

Organizatorul asigură transport cu avionul pe relaţia Timișoara-München și retur; cazare trei nopţi în hotel 3 stele la München; transferuri aeroport-hotel-aeroport; transport intern la Regensburg; vizitarea expoziţiei; asistenţă CCIAT în organizarea deplasării şi însotitor. Termenul limită de înscriere: 1 iunie 2018.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.