Fornetti România are un nou director general. Cine va conduce compania

Fornetti România are un nou director general. Cine va conduce compania

0
DISTRIBUIȚI

cristian andrei fornetti

Fornetti România are, începând cu data de 1 mai, un nou director general. Este vorba de Cristian Andrei, care până acum a ocupat funcția de director operațional în cadrul companiei. Poziția a fost deținută, până la sfârșitul lunii aprilie, de Toth Csaba care, la cinci ani de la numirea ca director general al Fornetti România, părăsește echipa de management.

Cristian Andrei are 36 de ani și o experiență de 12 ani în domeniul food și beverage la nivel internațional. Acesta a ocupat poziții de conducere pe partea operațională și de producție, fiind manager de producție la Kerry Foods la trei fabrici cu specific alimentar din Marea Britanie și Irlanda și manager tehnic în fabrica Heineken din Marea Britanie. Cristian Andrei s-a alăturat companiei Fornetti în ianuarie 2017 și a coordonat acțiunile de Logistică-Aprovizionare și Producție, el sosind de la Heineken România, unde a fost manager de întreținere autonomă.

“Mă onorează această nouă postură în care mă aflu.


Realizez că preiau o foarte mare responsabilitate, însă am încredere în companie, în produsele pe care le facem și în angajații care au arătat devotament și implicare în acești 16 ani de existență a Fornetti pe piața din România. Vreau să îi mulțumesc domnului Toth și să îl felicit pentru rezultatele magnifice pe care le-a avut la conducerea acestei companii și sunt încrezător că acestea vor continua și pe viitor”, a declarat noul director general al Fornetti România, Cristian Andrei.

Cristian Andrei a absolvit studiile de inginerie economică la Universitatea Tehnică de Construcții București, fiind originar chiar din capitală, iar în Anglia a participat la cursuri de management la Colegiul Bournemouth&Poole. “Vasta sa experiență și abilitățile sale vor contribui la elaborarea și implementarea strategiei internaționale la nivel de Grup pentru Fornetti”, transmit reprezentanții companiei.

Toth Csaba, fostul director general al Fornetti România, rămâne să sprijine societatea ca și consultant extern pentru o perioadă limitată de timp, urmând a se concentra pe alte proiecte. “Au fost cinci ani minunați. Am preluat compania în plin proces de reorganizare judiciară, dar sunt mândru să o las în poziția de lider pe piața de patiserie din România. Le mulțumesc tuturor colegilor care m-au sprijinit, împreună cu ei am reușit aceste rezultate pozitive. Consider că numirea domnului Andrei la conducerea companiei este de bun augur, aducând un suflu nou și dinamic”, a declarat Toth Csaba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.