Incendiu în vestul țării. Trei rulote s-au făcut scrum. Ce ipoteză au...

Incendiu în vestul țării. Trei rulote s-au făcut scrum. Ce ipoteză au anchetatorii UPDATE Cine este proprietarul ”caselor pe roți”

0
DISTRIBUIȚI

Trei rulote au luat foc, în această noapte, în Arad, iar polițiștii și pompierii care au ajuns la fața locului au stabilit că focul a fost pus intenționat, potrivit aradon.ro.

Alarma s-a dat în jurul orei 4.00, când Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a fost solicitat să intervină la un incendiu produs la o rulotă pe strada Bogdan Voievod nr.14 din Arad. Pompierii solicitați la fața locului au încercat să stingă focul timp de o oră, însă nu au mai putut face nimic.


În cartierul Gai s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi cinci subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Arad, precum și un echipaj de Poliție. Vehiculele au ars în proporție de 95% împreună cu bunurile existente din interior.

Cauza incendiului a fost stabilită ca acțiune intenționată, polițiştii având deja un suspect.

UPDATE  Cele trei rulote de locuit care au fost incendiate în cartierul Gai aparțineau directorului Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Arad, Marinel Henteș, potrivit aradon.ro.

Polițiștii au fost chemați de către proprietar, care a declarat că cel care a provocat incendiul este un fost chiriaș de-al său. „În curtea mea am trei case, iar una am închiriat-o unui bărbat angajat la firma unui amic. Firma îi plătea chiria, însă bărbatul mi-a spus ieri (sâmbătă – n.r.) că vrea să plece și mi-a cerut banii plătiți pentru garanție. Eu nu am putut să-i dau acei bani, pentru că nu el a plătit garanția, ci firma, deci îi voi restitui firmei. Bărbatul s-a enervat, iar dimineață a dat foc la rulote”, a declarat Henteș, pentru sursa citată.

Paguba estimată de proprietar este de peste 4.000 de euro, acesta susținând că va depune plângere pentru distrugere.

Suspectul are 50 de ani, antecedente penale și va fi cercetat pentru distrugere.

Foto: aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.