James Zabiela a adus fericirea pentru petrecăreți într-o nouă distracție pe acoperiș...

James Zabiela a adus fericirea pentru petrecăreți într-o nouă distracție pe acoperiș la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-301477942">

Seria de petreceri numite The Biggest Rooftop In Town by Day & Night a avut parte de un nou episod la sfârșitul săptămânii trecute la Timișoara, în cadrul unui eveniment cu ștaif pentru amatorii de muzică electronică. DJ-ul britanic James Zabiela – un prieten de nădejde al scenei – a demonstrat încă o dată că abilitățile sale tehnice se împletesc cât se poate de bine cu aceea de a selecta cele mai energice track-uri care fac furori în rândul clubberilor. Alături de el s-a aflat și Nusha, cei doi artiști executând și un set back to back în cadrul petrecerii care s-a desfășurat la Shopping City Timișoara.

„A fost o seară magică cu peste 1500 de participanți ce au zâmbit, au împărtășit bucuria de a dansa și iubirea pentru muzică. Vremea a fost de partea noastră, urmată de bună dispoziție și peste 10 ore de petrecere pe placul nostru și al vostru. Mulțumim artiștilor pentru seturile de excepție, mulțumim participanților pentru atmosfera de neuitat. În continuare ne vom îndrepta atenția spre ale colțuri ale țării, dar promitem să revenim. Ne revedem în curând, Timișoara!“, au transmis organizatorii party-ului The Biggest Rooftop In Town. Alături de cei doi invitați, la fața locului au mai mixat JUST2 și Cugler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.