BC SCM Timișoara revine acasă cu o victorie după primele două jocuri...

BC SCM Timișoara revine acasă cu o victorie după primele două jocuri din sferturi cu CSM Steaua. Lupta se mută în sala ”Constantin Jude”

0
DISTRIBUIȚI

”Leii din Banat” au egalat scorul general în disputele cu CSM Steaua pentru un loc în primele patru formații din campionat. După eșecul din urmă cu două zile BC SCM Timișoara s-a impus azi la București cu 74-69. Gazdele au condus cu 13 puncte în sfertul 3, dar finalul le-a aparținut baschetbaliștilor alb-violeți, care au acum prima șansă la calificare.

Steaua câștigase primul duel din play-off cu un clar 89-67, dar acum au avut parte de un oponent mai bine montat.


Jocul 2 părea să meargă tot în favoarea amfitrionilor. Aceștia și-au adjudecat primul sfert cu 22-16 și conduceau la pauză cu 38-32. Mai mult, în a treia parte a întâlnirii steliștii au reușit să se distanțeze la +13 în urma reușitei lui Lapornik. Nimic nu anunța partea finală, mai ales că sfertul final s-a reluat de la 48-59. Bănățenii au revenit însă spectaculos iar cu șase minute și 45 de secunde rămase de jucat Tudor Gheorghe reușea coșul care îi ducea colegii pentru prima dată în avantaj. Victoria a devenit clară cu 22 de secunde rămase din dispută, când Mijajlovic a punctat de la distanță și a stabilit totodată scorul final: 74-69 pentru BCT.

Mladen Jeremic a fost din nou în formă pentru ”lei”. Cele 18 puncte ale sârbului l-au făcut azi și coșgheterul întâlnirii. Pentru BC SCM au mai punctat: Tohătan (2 puncte), Mijajlovic (6), Komatina (15, plus 13 recuperări), Diaz (7), Stevanovic (2), Popa Calotă (5), Drăgușin (10), T. Gheorghe (3), Burdgess (6). Jonte Flowers, cu 16 puncte, a fost din nou cel mai bun realizator al gazdelor.

Seria duelurilor BCT-Steaua, din sferturile de finală ale Ligii Naționale, se mută acum la Timișoara cu un prim duel programat miercuri, de la ora 19.15 în ”Olimpia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.