Lora aduce noul ei single la concertul de Ziua Europei din Timișoara....

Lora aduce noul ei single la concertul de Ziua Europei din Timișoara. Vezi ce alte surprize se pregătesc VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Ziua Europei va fi sărbătorită și-n acest an la Timișoara, evenimentele programate pentru miercuri, 9 mai, urmând să se desfășoare în Piața Sfântu Gheorghe și Piața Libertății.
Printre invitații ediției din acest an a manifestării se numără și Lora, considerată una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cea care a lansat recent single-ul „Cinci”, „o piesă „statement” despre momentele în care limbajul nonverbal evidențiază sentimentele mai mult decât am putea exprima prin cuvinte“, după cum spune artista.

Theea Miculescu este compozitorul piesei, iar colaborarea dintre Lora și Theea nu este la început. Cele două au mai lucrat și pentru hituri precum „Ne împotrivim”, „Arde”, sau „Asha”.


Pe partea de producție muzicală, Lora a lucrat cu Mădălin Roșioru. Single-ul „Cinci” a fost lansat în exclusivitate pe Spotify cu 24 de ore înaintea de publicarea sa pe toate platformele de streaming și download, fiind și prima artistă din România care face premiera unei piese pe celebra platformă.

Lora este una dintre cele mai apreciate artiste din România, cu milioane de vizualizări pe YouTube și hit-uri care au ajuns în toate topurile muzicale din țara noastră. Programul muzical al evenimentului va fi completat de recitaluri susținute de Andra și Ricardo Caria.

Ziua Europei debutează în Piața Libertății, la ora 12.00, cu un ceremonial militar și religios, urmând ca mai târziu să se desfășoare un spectacol ISJ Timiș și demonstrații sportive DJ Timiș. În același loc, de la ora 17.00, va avea loc parada Europa suntem noi, urmată de un spectacol folcloric cu Ansamblul Timișul, și de la ora 19.00 de un moment coregrafic numit Dansul Bucuriei. Concertele cu Ricardo Caria, Lora și Andra vor avea loc începând cu ora 19.30.

În Piața Sfântul Ghoerghe, de la ora 13.00, va avea loc un spectacol muzical- coregrafic ASMT și invitații din Kikinda, iar de la ora 17.00, spectacolul Rokoko și Rikiki al Teatrului Merlin, urmând ca de la ora 18.00 să fie programat momentul „Și noi suntem Europa“ al formației Sangre Latina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.