ASU Politehnica, învinsă la Sînmartin în ultima deplasare a sezonului. ”Băieții în...

ASU Politehnica, învinsă la Sînmartin în ultima deplasare a sezonului. ”Băieții în ghete” au condus-o la pauză pe Luceafărul Oradea

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Într-un joc fără griji la Sînmartin, ASU Politehnica a cedat în fața proaspetei salvate Luceafărul, scor 1-2. Timișorenii au condus la pauză prin reușita lui Deian Sorescu, dar au încasat două goluri în decurs de câteva minute și au suferit un nou eșec afară.

Chiar și într-un duel fără miză ”Băieții în ghete” au avut o sută de fani alături. Scorul a fost deschis rapid, în minutul 4, de golgheterul timișorenilor, Deian Sorescu. Acesta l-a lobat de la distanță pe portarul Gudea, ieșit în întâmpinare.


Peste patru minute putea fi 2-0, dar Nicolae a ratat întâlnirea cu balonul. Gazdele au fost și ele periculoase în prima partea a reprizei I, dar apoi ocaziile s-au rărit.

Deian Sorescu a rămas periculos și în partea secundă iar după o oră de joc a fost aproape de ”dublă”, cu un șut care a trecut puțin pe lângă bară. Minutul 63 a adus însă și o șansă mare de a egala pentru gazde, Oroș trimițând cu capul puțin peste poartă. Până la urmă atacurile bihorenilor au dat roade cu 20 de minute înainte de final, când Marius Feher l-a învins pe Dur-Bozoancă cu un șut pe jos de la distanță. Mai mult, peste trei minute scorul a devenit 2-1. Același Feher a șutat de la 18 metri, dar de această dată Vlad Rusu a punctat pentru gazde cu o lovitură de cap. Pe final, bănățenii l-au introdus din nou pe puștiul Gașpar. Dar tabela nu s-a mai modificat.

Timișorenii nu-și schimbă cu nimic poziția în clasament: locul 7 cu 51 de puncte. Luceafărul a sărit câteva poziții și are acum 48 de puncte. Weekendul următor programează pentru ASU Poli duelul cu Ripensia pe ”Dan Păltinișanu”.

Luceafărul Oradea: Gudea – Valies (78 Toriște), Oroş (cpt.), Tînc, Trif – Feher, Ţegle – Antohi, Al. Neacşa (46 Neacșa), Rocha (65 A. Dulca) – Vl. Rusu. Antrenor: Cristian Lupuț.

ASU Politehnica Timișoara: Dur-Bozoancă – Bilia, Mera (cpt.), Scutaru, Taub – Poparadu, Coadă – Motreanu (84 Gașpar), Sorescu, V. Nicolae (62 Schieb) – I. Plămadă. Antrenor: Antonio Foale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.