Metal rock și punk unguresc cu formațiile Leecher și Sniffyction, la Timișoara...

Metal rock și punk unguresc cu formațiile Leecher și Sniffyction, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația feminină Sniffyction din Ungaria susține un concert la Timișoara.

Amatorii de sound-uri rock au parte de o seară colorată cu sunete maghiare, joi, 17 mai, de la ora 19, la Manufactura, unde vor concerta trupele Leecher și Sniffyction din Ungaria.

Leecher este o trupă de metal rock simfonic înființată acum zece ani, unde vocea solistei se împletește perfect cu un violoncel în loc de chitară, fiind acompaniată de tobe și orchestră,într-un sunet original metalic.

După primii ani de cover-uri, creațiile originale au preluat set-listul formației.


Stilul aparte al trupei a fost apreciat și la nivel european, trupa susținând recitaluri în Italia. În 2013 trupa a câștigat concursul Hammer World Hungary, în urma căruia a apărut și primul abum înregistrat în studio.

Sniffyction este o trupă rock feminină din Budapesta, inspirată din glam metal, hard rock și punk. Concertele lor te duc în stilul anilor 70 și 80, cu piese originale și tendințe moderne. Cu visele lor mari și pasiunea pentru muzică, Sniffyction se străduiește să devină următoarea generație rock muzicală, care poate continua ceea ce au început mari idoli precum Sex Pistols, Damned, New York Dolls, Ramones și alții.

Biletele pentru acest concert costă 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.