ASU Politehnica, deplasare lungă și în efectiv redus în Moldova. Iulian Prodana...

ASU Politehnica, deplasare lungă și în efectiv redus în Moldova. Iulian Prodana pregătește noi debuturi la alb-violeți

0
DISTRIBUIȚI

”Băieții în ghete” au parte de o deplasare dificilă în care pleacă din timp. ASU Politehnica nu va fi însă însoțită la Uricani, unde joacă Știința Miroslava, de către Antonio Foale. ”Principalul” absentează din nou din cauze medicale iar Iulian Prodana va fi, precum la Călărași, singurul reprezentant al staffului tehnic din tabăra alb-violetă.

”Chiar dacă ne uităm la poziția în clasament vedem că la ultimele meciuri au pierdut oarecum și la limită. Va fi un joc greu. Și în tur a fost doar 1-0. Sunt o echipă inchegată. Nu au un joc deosebit, pragmatic, dar pe contraatac încearcă să surprindă. Prin Chindriș, Milea, care au fost la nivel înalt. Plecăm de mâine dimineață cu autocarul. Vom ajunge cât mai aproape de Iași. Vom avea un teren de pregătire. Sunt și câteva indisponibilități. Dar mi-am completat lotul, precum am făcut când am mers la Călărași, cam pe aceeași grupă. Sperăm să fie un alt joc, de ce nu, să venim cu trei puncte. Obiectivul rămâne același, de a promova juniorii din pepiniera proprie. Au un teren mai redus ca dimnesiuni, poate să fie un dezavantaj pentru noi, dar noi luăm totul in calcul”, a declarat Iulian Prodana care va fi singurul antrenor al oaspeților în sâmbătă.

Antrenorul Toni Foale are un control medical după ce s-a operat de cataractă și condițiile sunt asemănătoare pentru echipa sa ca la jocul disputat la Călărași.


Probabil juniorii Alex Gașpar, Alex Borbei și Mădălin Ursu sunt printre cei care se vor afla pe banca de rezerve.

”Mergem să câștigăm, e un drum lung. Dar mergem să luăm toate cele trei puncte. Noi vrem să ne menținem cât mai sus. Ei trag foarte mult să se salveze, vor să câștige fiecare punct. O echipă bătăioasă”, a spus Vasile Nicolae, mijlocașul alb-violeților.

Timișorenii vor avea sigur un debutant în nord-estul țării. Portarul Bogdan Dascălu va fi titular deoarece Cosmin Dur-Bozoancă e suspendat. De asemenea lipsesc Ionuț Coadă și Ioan Mera, aflați în aceeași situație. ”O să fie un meci dificil, cu o echipă care dacă nu câștigă are probleme mari. Va fi un meci dificil. Ne așteaptă un teren care nu se prezintă grozav. Sper să fac un meci bun, să fiu concentrat”, a precizat Bogdan Dascălu. Cornel Predescu va lipsi probabil din motive medicale. În lot e așteptat în schimb să fie Marvin Schieb.

Gazdele, deși aflate la retrogradare, au acceptat ca meciul să înceapă la ora 13.00, ca suporterii bănățeni să ajungă la timp la stadionul din Uricani. Un gest lăudat de cei de la ASU Poli. ”E foarte importantă și susținerea suporterilor, mai ales la noi, care cu susținerea lor am ajuns unde suntem. Cred că e o atmosferă plăcută, frumoasă, să fie susținători în tribune care să încurajeze. Vedem că Liga I și Liga a II-a sunt multe meciuri care pare cu porțile închise. De aceea au făcut asta cei de la Miroslava, ca suporterii să ajungă in timp util… Ei se agață de orice punct și nu pot să facă pași greșiți, dar se pare că partea de cinste și omenie primează”, a conchis Prodana.

”Ciubuc” Nicolae, împrumutat la timișoreni până în vară, nu ar spune nu unei noi colaborări. ”Mi-a plăcut totul aici, atmosfera, echipa, nu știu încă situația mea, nu am vorbit cu nimeni, sincer aș vrea să mai rămân. Aștept să vorbesc cu conducerea. Chiar mi-a făcut plăcere să vin la Timișoara și să joc pentru acest club mare”, a concluzionat acesta.

Partida Știința Miroslava – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 13.00. Moldovenii au 31 de puncte, aflându-se la o victorie distanță de salvare. Bănățenii efectuează deplasarea cu autocarul și pleacă joi dimineața.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.