Moarte subită pentru o femeie, mamă a doi copii, care s-a prăbuşit...

Moarte subită pentru o femeie, mamă a doi copii, care s-a prăbuşit pe stradă

0
DISTRIBUIȚI

Tragedie pentru o familie din Arad. O femeie în vârstă de 45 de ani, mamă a doi copii, şi-a pierdut viaţa subit astăzi, după ce a căzut pe treptele sediului ENEL din Arad, pe Calea Iuliu Maniu, în apropierea Sălii Polivalente, potrivit aradon.ro.

Femeia era asistentă medicală la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad şi nu avea probleme de sănătate.


După un apel la 112, la faţa locului a intervenit un echipaj al ambulanţei care se afla în apropiere. „În momentul în care au ajuns colegii mei, femeia era căzută cu faţa în jos, pe trepte, cum coborâse de la Enel. Era cianotică, era cu contuzie facială şi era în asistolie. A făcut stop cardio-respirator, nu se ştie din ce cauză. S-a trecut la efectuarea protocolului, peste 45 de minute, însă femeia nu a răspuns la manevrele de resuscitare aplicate”, a declarat Mircea Bencecan, asistent şef al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, potrivit sursei citate.

Femeia este mama a unui copil de opt ani şi a unuia de zece ani. O primă ipoteză este cea că femeia ar fi suferit un infarct. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.