Motociclete, muzică și distracție la prima ediție a Aero West Festival FOTO

Motociclete, muzică și distracție la prima ediție a Aero West Festival FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1802895408">

Prima ediție a Aero West Festival, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute pe Aerodormul din Buziaș a strâns laolaltă un public care a savurat pe deplin evenimentele puse la cale de organizatorii manifestării. La fața locului au avut loc diverse concursuri tematice, iar trei norocoși extrași în urma unei tombole au avut parte de un zbor cu avionul oferit de Aero West. Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Buziaș, în colaborare cu Road Patrol MC Lugoj și Aerodromul Aero West Buziaș, și a inclus și nelipsita paradă moto, iar la capitolul concerte la fața locului au cântat trupele Iris, Masterpiece (tribut Metallica), Rockabil, Trupa cu A.S.A.R. și Mist.

La sfârșitul acestei săptămâni, mai precis sâmbătă, 19 mai, pasionații de muzică și motociclete vor avea parte de un nou eveniment tematic în zona noastră cu ocazia ediției din acest an a Timișoara Bikers And Friends Party.

„Salutări oameni faini! Timișoara Bikers are plăcerea de a vă invita și în acest an la „Timișoara Bikers and Friends Party” Ediţia 2018 la tradiţionala locaţie Cabana Vânătorilor de la Chevereșul Mare, judeţul Timiș – circa 25 de km de Timișoara. Vă așteptăm cu multă voie bună la o seară de distracţie, povești si debandadă însotiţă de mâncare și stropită cu bautură din belșug, alături de prieteni vechi și noi. Zgomoteca va fi asigurată de Valeriu Iocșa (folk/cover acustic), Rockabil (Blues/Rock) si Fazz (Blues/Rock) și mai apoi metale și rockuri până-n zori!“, spun organizatorii evenimentului.

Foto: Silvia Matyus

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.