Nicolae Robu explică pe cine șterge de pe Facebook și de ce:...

Nicolae Robu explică pe cine șterge de pe Facebook și de ce: “Nu am niciun fel de relație cu etnobotaniștii. Pe unii îi blochez să mă distrez”

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu

Nicolae Robu a explicat, ieri, de ce preferă să șteargă și să blocheze anumite persoane care îi lasă comentarii pe pagina sa de Facebook nu tocmai plăcute. Primarul Timișoarei susține că are mai multe principii, iar unul dintre acestea este că nu vrea să dialogheze cu cei care consumă etnobotanice.

Edilul șef a făcut afirmația în contextul în care detalia, în timpul conferinței de presă de la Primăria Timișoara, faptul că la sondajul privind extinderea fabricii de cauciucuri Continental a răspuns un număr record de persoane, 10.100.

Întrebat de către un jurnalist dacă a mai deblocat persoane de pe Facebook și astfel au răspuns mai mulți cetățeni, Nicolae Robu a precizat, zâmbind, că “nu, pe cei pe care îi blochez, îi blochez pentru că am anumite exigențe și pe pagina mea nu se poate manifesta oricum, oricine.


Am un principiu, de exemplu: nu am niciun fel de relație, nici în mediul virtual, cu etnobotaniștii. Dacă știu că cineva este consumator de etnobotanice sau a rămas cu cu sechele în urma consumului de etnobotanice, vă spun în principiu, nu mă refer la o persoană anume, evident că n-o să dialoghez cu o astfel de persoană. Vedeți că sunt mulți care mă contrazic, care au alte păreri și și le exprimă pe pagina mea de Facebook, nu am nicio problemă cu ei, dar e o limită în conduită care nu trebuie atinsă pentru ca cineva să-mi fie interlocutor. Deci nu opiniile sunt cele care deranjează, ci atitudinile. Uneori sunt primitive și eu cu oameni primitivi nu vreau să am relații. Ei pot să-și manifeste și primitivismul, dar nu în relația cu mine”.

Întrebat de unde știe că anumite persoane consumă etnobotanice, primarul Timișoarei a precizat că “și eu lucrez cu informații și percepții, așa mi se pare mie. Nu sunt mulți etnobotaniști pe care i-am blocat. Ar fi grav dacă ar fi așa, nici vorbă”.

De asemenea, Nicolae Robu a mai precizat că pe unii dintre internauți îi blochează pentru a se distra, pentru că are în el o componentă de copil.

“Pe unii îi blochez să mă distrez. Am și eu nevoia de mici distracții din acestea copilărești. Recunosc, eu am în mine și o componentă de copil pe care nu depun nicio strădanie să o țin în cușcă, dimpotrivă, o las să se manifeste”, a conchis Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. OMUL ASTA E REDUS MINTAL SAU FACE BASCALIE DE NOI? ! Se contrazice in comentarii : „Dacă știu că cineva este consumator de etnobotanice sau a rămas cu cu sechele în urma consumului de etnobotanice, vă spun în principiu, nu mă refer la o persoană anume, evident că n-o să dialoghez cu o astfel de persoană…Nu sunt mulți etnobotaniști pe care i-am blocat. Ar fi grav dacă ar fi așa, nici vorbă” …. “Pe unii îi blochez să mă distrez. Am și eu nevoia de mici distracții din acestea copilărești. Recunosc, eu am în mine și o componentă de copil pe care nu depun nicio strădanie să o țin în cușcă, dimpotrivă, o las să se manifeste”, a conchis Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.