Nicolae Robu, o nouă compoziție muzicală proprie, inspirată de șantierul de pe...

Nicolae Robu, o nouă compoziție muzicală proprie, inspirată de șantierul de pe Popa Șapcă, postată pe Facebook: “Privind în urmă” VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu s-a dat din nou în spectacol pe Facebook. De data aceasta, primarul Timișoarei, cunoscut ca fiind un împătimit al cântatului la chitară, a postat un nou videoclip pe rețeaua de socializare în care interpretează o piesă muzicală creație proprie. În descrierea filmării postate astăzi, Nicolae Robu explică faptul că este vorba de o compoziție muzicală pe versurile poeziei “Privind în urmă”, scrisă de Eusebiu Camilar.

“Cum trece timpul. Întors ud leoarcă la birou, de pe șantierul aproape de finalizare “Popa Șapcă”, până să mă usuc, am luat chitara și… iată ce a ieșit”, a scris primarul Timișoarei, pe Facebook.

În aproximativ o oră, filmarea postată pe rețeaua de socializare a strâns aproape 2.000 de vizualizări.

În ceea ce privește str. Popa Șapcă, Nicolae Robu a anunțat că aceasta va fi inaugurată în data de 29 mai. Valoarea lucrărilor de pe strada Popa Șapcă se ridică la peste 6,5 milioane de euro și au presupus lărgirea la patru benzi a străzii. De asemenea, au fost refăcute trotuarele, iar vechiul pod a fost înlocuit.

Însă, primarul Robu se pregătește să inaugureze o nouă intersecție de râsul lumii.


În aceste zile, muncitorii au realizat marcajele rutiere care, la intersecția străzilor Popa Șapcă și Demetriade, sunt identice cu cele de la Pasajul Jiul, care au stârnit numeroase discuții, dar și amuzament, anul trecut.

CUM TRECE TIMPUL…Întors ud leoarcă la birou, de pe șantierul aproape de finalizare “Popa Șapcă”, până să mă usuc, am luat chitara și… iată ce a ieșit:PRIVIND ÎN URMĂ…Versuri: Eusebiu CamilarMuzică: Nicolae RobuMă văd ca printr-o ceață departe în trecut, La deal abia urnindu-mi opincile de lut, Dar adunând lumină din astrele ce pier, În amfora din pumnii tinuți mereu spre cer!Adeseori simt timpul rozând cu dalta sa.O iarnă fumurie va prinde-a se-ndesa, Dar îmi încerc puterea cu-atlanți și cu ciclopi, Cât vor sui spre ceruri monumentalii plopi…Sprâncenele din arcul trufaș au mai căzut, Și unele iluzii abia dac-au ținutCât undele grăbite în vaduri se răstorn, Sau doar atât cât ține ecoul unui cornDar eu, precum oierii din veacuri m-au durat, De când mă știu, cu-același avânt mi-am măsuratSperanțele, cu plopii monumentali, ce vorCândva s-atingă cerul cu vârfurile lor.

Publicată de Nicolae Robu pe 26 Mai 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.