Noile servicii care pot fi oferite de medicii de familie pacienților din...

Noile servicii care pot fi oferite de medicii de familie pacienților din Timiș. Contractul-cadru pe 2018 aduce mai multe noutăți

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-210436156">

medic

Vești bune pentru pacienți, care vor putea beneficia de mai multe servicii dacă apelează la medicul de familie. Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș anunță că în pachetul de servicii medicale de bază pentru asigurați au fost introduse noi servicii ce pot fi oferite de medicul de familie, cum ar fi eliberarea adeverinței pentru încadrarea în muncă a persoanelor aflate în șomaj și eliberarea fișei sintetice pentru copilul încadrat sau care urmează să fie încadrat în grad de handicap.

De asemenea, prin noul contract-cadru s-a clarificat modul de acordare a altor servicii, cum ar fi administrarea de medicamente intramuscular, subcutanat, intradermic, intravenos sau perfuzabil.

Totodată, s-a reglementat și programul cabinetelor de medicină primară, în avantajul asiguraților.

“Pentru accesul asiguraților la servicii medicale în cadrul cabinetului medical din asistența medicală primară și la cabinetul din ambulatoriu pentru specialități clinice s-a precizat că programul de activitate de 35 de ore pe săptămână se asigură în minim cinci zile pe săptămână”, a precizat Victor Dumitrașcu, președintele CJAS Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.