O femeie și doi copii, răniți în urma unui accident în lanț....

O femeie și doi copii, răniți în urma unui accident în lanț. De ce a fugit de la locul faptei șoferul vinovat

0
DISTRIBUIȚI

Trei mașini au fost implicate într-un accident de circulație care s-a produs la primele ore ale dimineții, în Arad. În urma ciocnirii, o femeie de 30 de ani și doi copii, de 6 și 3 ani, pasageri într-un autoturism înmatriculat în Bihor, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În aceasta dimineață, în jurul orei 5.00, a avut loc un accident rutier urmat de părăsirea locului fără încuviințarea organelor de poliție și soldat cu rănirea ușoară a unei femei și a doi copii. În fapt, s-a stabilit că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe strada Posada din municipiu, ajungând la intersecție cu Calea Timișorii, nu a respectat semnificația indicatorului «cedează trecerea», intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe Calea Timișorii de un bărbat de 44 de ani din Timișoara.


În urma impactului, autoturismul care a încălcat normele legislației rutiere a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Bihor. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a unei femei de 30 de ani și a doi minori de 6 și 3 ani, pasageri în cel de-al treilea autoturism implicat în eveniment. După producerea evenimentului, deși conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițiștilor in vederea sustragerii de la răspundere penală, în urma verificărilor efectuate, la doar trei ore, cel în cauză a fost depistat la locuința sa de pe strada Ficusului. În prezent, conducătorul auto – un bărbat de 30 de ani, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului fara încuviințarea organelor de poliție”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, pentru aradon.ro.

Polițiștii au dispus efectuarea unui test toxicologic pentru tânărul vinovat de producerea accidentului, existând suspiciunea că acesta s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive, conform sursei citate.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.