#Offline, o expoziție inedită de artă contemporană a masteranzilor Facultății de Arte...

#Offline, o expoziție inedită de artă contemporană a masteranzilor Facultății de Arte din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: interphoto.ro

O expoziție inedită, de lucrări din zona contemporană a artei, va fi inaugurată, marți, 15 mai, de la ora 12.00, în Mansarda Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest Timișoara. Este vorba despre #Offline (Hashtagoffline), un proiect al studenților de anul I, de la masterul Istoria artei, patrimoniu, curatoriat, coordonați de prof.


univ. dr. Ileana Pintilie. ”Expoziția îndeamnă la o reflecție asupra efectelor subtile ale lumii virtuale asupra noastră. Mediul real, palpabil, ajunge să fie întru totul juxtapus formatului digital, iar posibilitatea întreruperii conexiunii oferă o stare latentă de amorțeală, o pauză a existenței în arealul virtual”, descriu contextul proiectului autorii, într-un comunicat de presă. Expoziţia reuneşte lucrări de pictură, desen, mixt media, sculptură, obiect, foto, video, ale artiștilor: Andrei Arion, Mariana Bejinaru, Lorin Blaj, Cosmin Budriș, Vanessa Deac, Robert Ecle, Atila Gomboș, Constantin Huțanu, Lera Kelemen, Elena Langă, Bogdan Matei, Adrian Oncu, Teodor Papadopol, Andrei Pituț, Gavril Pop, Arthur Ruznak, Decebal Țăroi si Andrada Ușvat.

Lucrările vor fi expuse în Galeria Mansarda în perioada 15 – 20 mai și vor putea fi vizitate între orele 10.00 și 16.00. #Offline este un proiect susținut de Universitatea de Vest din Timișoara și de Facutatea de Arte și Design.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.