Patru fete cucuiețe au adus punk pe-ndelete: ”trupa de gagici” Sniffyction, la...

Patru fete cucuiețe au adus punk pe-ndelete: ”trupa de gagici” Sniffyction, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-58146255">
Trupa Snffyction a susținut un concert la Timișoara

Joi seara, la Manufactura, o trupă alcătuită din patru fete cucuiete din Budapesta au preluat controlul asupra scenei, oferindu-le celor prezenți un recital plin de energie și atitudine. Formația Sniffyction s-a aflat pentru a doua oară în orașul nostru și este alcătuită din Lilla (tobe), Tóth Emma (bass, voce), Fazekas Borbála (chitară, voce) și Nagy „Boxie” Boglárka (chitară, voce). Pe parcursul show-ului fetele au reușit să surprindă asistența cu un amestec de Joan Jett, Motorhead, Ramones sau New York Dolls, energia degajată de piesele care au răsunat în orașul nostru find una cât se poate de adevărată.

„Unii ne-au spus că suntem cu nasul pe sus, dar noi am demonstrat că nu suntem închipuite, de aici vine și numele formației, prin combinarea cuvintelor sniff și fiction. Scena underground este destul de interesantă în Ungaria. Dar sunt foarte multe trupe și e destul de greu să ajungi să ai un public fidel. Ne bucurăm că am reușit să ajungem a doua oară la Timișoara. Nu ne face o plăcere deosebită atunci când cineva ne numește trupă de gagici, dar ne-am obișnuit deja cu această particulă. Avem multe influențe și cântăm ceea ce ne place, fără constrângeri… Nu avem niciun fel de așteptări atunci când venim într-o țară străină. E frumos să vină cât mai multă lume, ne dorim ca publicul să înțeleagă mesajul nostru. Majoritatea pieselor noastre sunt în limba engleză, avem doar două piese în maghiară. Albumul nostru de debut se află deja la mixaj și va apărea în cursul acestui an. E foarte greu să trăiești din muzică underground în zilele noastre. Nouă ne place să cântăm și nu o facem pentru bani. Dacă am face asta pentru satisfacții materiale ar fi foarte aiurea. De altfel, asta este și tema unei piese de-ale nostre: cât de aiurea e să cânți numai pentru bani“, ne-au declarat fetele maghiare după concert.

După recitalul gagicilor care abordează un punk combinat cu glam metal cât se poate de sănătos, la fața locului sound-urile s-au schimbat odată cu intrarea în scenă a formației Leecher, care a adus în fața spectatorilor un amestec de Symphonic și Cello Metal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.