Pregătiri pentru cea de-a treia ediție a Salonului Industriei Uşoare din acest...

Pregătiri pentru cea de-a treia ediție a Salonului Industriei Uşoare din acest an

0
DISTRIBUIȚI
salonul industriei usoare
La Timişoara are loc o nouă ediţie a Salonului Industriei Uşoare.

Organizatorii pregătesc pentru timişoreni o nouă ediţie, cea de a treia din acest an, a Salonului Industriei Uşoare. Sunt 60 de firme care vor fi prezente cu standuri şi vor oferi produse numai bune pentru a le oferi vizitatorilor posibilitatea să îşi reînnoiască garderoba pentru sezonul de vară.


Acţiunea Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara în perioada 23 – 27 mai.

Ediția de vară a Salonului Industriei Ușoare, eveniment devenit tradițional în rândul expozițiilor de profil din vestul țării, îşi aşteaptă încă o dată clienţii, de miercuri până duminică. Evenimentul a atras şi de această dată un număr mare de participanţi.

Vizitatorii vor găsi şi de această dată un bogat sortiment de produse de calitate superioară şi preţuri acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători, potrivit Aurei Culea, organizator al evenimentului. Vor fi prezenţi în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de îmbrăcăminte și încălţăminte de sezon, marochinărie, articole de lenjerie, bijuterii, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice, parfumuri și produse naturiste. Și la această ediţie va avea loc Târgul De Produse Tradiționale, care își așteaptă vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole și articole de artizanat.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.