PRESSALERT te trimite la Revolution Festival. Vezi cum poți câștiga invitații

PRESSALERT te trimite la Revolution Festival. Vezi cum poți câștiga invitații

0
DISTRIBUIȚI

Festivalul Revolution, care se află sub umbrela renumitului festival EXIT, din Serbia, se apropie cu pași repezi de start. Pentru ediția 2018, care va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie, Revolution Festival a pregătit: șapte scene pe care vor urca artiști internaționali și naționali de renume, „program de zi, spectacole nocturne, after parties, lac, pădure, sculpturi, loc de camping, mâncare bună, prieteni dragi, o grămadă de muzică, dans cât cuprinde”, au transmis organizatorii.

Printre artiștii prezenți la ediția din acest an se numără: Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și peste 200 de artiști în 10 zone de festival.

„Înainte să dăm drumul la chef, ar trebui să știi că există niște reguli de acces la festival. Deschidem ușile joi, 31 mai, de la 18.00. Te așteaptă copaci și albine, artiști și animatori, clovni și rockeri. Pășește în țara minunilor! Îți vor trece frisoanele prin șira spinării, de îndată ce unul dintre voluntarii noștri îți va pune brățara de festival la schimb pentru bilet. Poți face asta și în avans, miercuri în Piața Unirii, între 18 – 20, cât și în zilele festivalului, între orele 13 și 04. Nu te panica dacă n-ai bilet încă. Dacă ești cu capul în nori, îl putem agăța pentru tine. Între 16 și 04, poți să-ți iei biletul de la casa noastră, care va fi lângă intrare. Apropo de intrare, aceasta va fi deschisă fără oprire. Dar ai grijă: la poartă, un bilet zilnic va costa 129 de lei. Așadar, o idee bună ar fi să cumperi în avans fie un bilet de o zi la 99 de lei, fie un abonament pe 3 zile la doar 169 de lei, de pe eventim.ro, iabilet.ro și bilete.ro. Uite și partea importantă.


Fii sigur(ă) că ai lucrurile astea cu tine: biletul (dacă e deja cumpărat), un buletin sau altă formă de identificare și cash. Vei savura gustul dulce și acrișor al celor mai bune băuturi, alcoolice sau nu, în schimbul token-urilor, pe care le poți lua la festival. Răcorește-te cu o limonadă delicioasă în timp ce te dai cu cremă de soare, pe care îți recomandăm din suflet s-o aduci. În schimb, să nu iei la tine substanțe interzise, arme sau materiale pirotehnice. Și ține minte: nu există bancomat la festival, așa că asigură-te că ai bani gheață la tine. Asta pentru că vei putea lua token-uri cu cardul, dar nu și mâncare!”, a fost mesajul organizatorilor pentru cei care vin la festival.

Pentru cei mai puțin familiari cu zona, Muzeul Satului e localizat pe Avram Imbroane nr. 1, lângă Pădurea Verde de la marginea Timișoarei. Cei care vin la festival pot beneficia, la nevoie, de transport gratuit, cu ajutorul unui autobuz care pleacă la fiecare jumătate de oră de la Punctele Cardinale.

„Inimile noastre sunt verzi și credem că la fel și a ta. Muzeul Satului are locuri de parcare, dar acestea sunt limitate. Așadar, te sfătuim să alegi bicicleta sau autobuzul. Dacă vii cu bița, în afară că ești tare, poți să-ți legi vehiculul pe două roți de rastele, chiar lângă intrare. În timp ce copiii se joacă, poți mușca din cei mai suculenți hamburgeri din partea asta de oraș. Câinele te va trage prin lesă către mirosul de pljeskavica. Dacă ești deshidratat(ă), poți băga lingura într-o supă sau o tocăniță. Orice scădere de glicemie poate fi vindecată cu o gogoașă, un langoș sau o clătită. Iar vegetarienii și veganii sunt la fel de bine primiți, cu cea mai verde selecție de mâncăruri cu frunze. Muzeul Satului este una dintre instituțiile culturale importante ale Timișoarei. De aceea, știm că o să respecți locul și că vei folosi corespunzător coșurile de gunoi”, au mai transmis cei responsabili.

PRESSALERT.ro îți oferă șansa de a câștiga trei invitaţii duble (valabile pentru două persoane fiecare). Cei care doresc să intre în concurs trebuie să dea like paginii de Facebook a PRESSALERT, iar apoi să trimită un mail pe redactia@pressalert.ro cu subiectul „Concurs Revolution Festival 2018”, care să conțină numele contului de Facebook și în care să specifice un motiv haios pentru care vrea să participe la acest festival. Înscrierile se pot face până în data de miercuri 30 mai, la miezul nopții, urmând ca în 31 mai să fie anunțați câștigătorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.