Nicolae Robu nu este de acord ca proprietarii noilor clădiri să fie...

Nicolae Robu nu este de acord ca proprietarii noilor clădiri să fie obligați să se racordeze la Colterm. Dezbaterea publică a fost anulată

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții primăriei a anunțat, astăzi, că dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre privind “Regulamentul serviciului public de alimentare cu energie termică în Municipiul Timişoara”, programată pentru data de 23 mai, nu va mai avea loc. Municipalitatea invocă o adresă a Direcției Edilitare în acest sens.

Vă reamintim că una dintre cele mai importante prevederi se referea la obligativitatea noilor proprietari din majoritatea zonelor din Timișoara de a se racorda la sistemul centralizat de termoficare.

Astăzi, în urma controverselor create de această posibilă modificare, Nicolae Robu a anunțat pe pagina sa de Facebook că proiectul de hotărâre a fost retras, pentru că ar conține „prevederi inacceptabile”.

„Am retras astăzi proiectul de hotărâre de Consiliu Local privind Regulamentul serviciului public de alimentare cu energie termică în municipiul Timișoara, publicat pt dezbatere publică, constatând că el are prevederi inacceptabile din punctul meu de vedere! E aberant să fie obligați proprietarii noilor clădiri să se racordeze la Colterm! Ei trebuie doar să afle care este oferta Colterm, dar nimeni nu poate decide în locul lor cum își asigură agentul termic! Dacă sunteți de acord cu mine, dați «Like».


Dacă nu sunteți de acord cu mine, postați textul «Dislike!»”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.