Primarul Robu scuză legătura consilierului său personal cu interlopii: ”Nasleu mai face...

Primarul Robu scuză legătura consilierului său personal cu interlopii: ”Nasleu mai face anumite greșeli, dar eu cred că sunt minore”

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a declarat, astăzi, că îl susține și are în continuare încredere în consilierul său personal Ionuț Nasleu, chiar și după dezvăluirile de ieri făcute de PRESSALERT.ro despre legăturile acestuia cu lumea interlopă.

Robu a dezvăluit că Nasleu i-a spus, în această dimineață, că nu a fost decât la o zi de naștere.


Când a aflat că este vorba de persoane implicate în diverse scandaluri, Nicolae Robu a suținut că Nasleu ”trebuie să evite astfel de situații. Poziția de consilier al primarului impune lucrul acesta”. Edilul-șef a admis că, de-a lungul timpului, Ionuț Nasleu ”a mai făcut greșeli de genul pe care mi le-ați relatat”. Cu toate acestea, primarul a suținut că are în continuare mare încredere în consilierul său. ”Încredera mea a dobândit-o decisiv când a ajuns la ANRP (Autoritatea Națională de Restituire a Proprietăților – n.r.). Unde a fost numit cu sprijinul meu. În timp ce majoritatea de acolo a ajuns cu dosare penale sau în pușcărie, el nu. Asta m-a făcut să am încredere în el. A fost într-o poziție din care alții s-au murdărit și el nu s-a murdărit. Încrederea mea a dobândit-o după cum am spus, dar nu garantez pentru nimeni, decât pentru mine. Ființa umană e foarte cokplexă. Nasleu mai face anumite greșeli, dar cred că sunt minore. Printre care asta, la masă cu oameni dubioși. Cred că trebuie să ținem seama că nimeni nu e perfect”.

Întrebat dacă își asumă în continuare să-l mențină pe Ionuț Nasleu ca și consilier personal, chiar dacă ar putea să-i afecteze imaginea publică, primarul Robu a răspuns, sec, că ”poate într-o mică măsură îmi afectează imaginea publică, dar îmi asum. Încă am de unde să pierd”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.