Primarul Robu, un nou sondaj pe Facebook. Se laudă că a făcut...

Primarul Robu, un nou sondaj pe Facebook. Se laudă că a făcut trei pasaje în ultimii ani și mai vrea să realizeze încă șase

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a lansat, în această seară, un nou sondaj pe pagina sa de Facebook, cu numărul 19 pe anul 2018.


De data aceasta, primarul Timișoarei îi întreabă pe internauți ce părere au despre faptul că și-a propus să construiască șase noi pasaje în următorii ani.

„După cum cunoașteți, am construit în mai puțin de șase ani trei pasaje. Făcându-mi, astfel, încălzirea, am în plan construcția în următorii ani a altor șase noi pasaje: unul suprateran pe str. C.A Rosetti, unul subteran pe str. Calea Bogdăneștilor, unul suprateran pe str. Baader, unul suprateran pe str. Gh. Adam, unul suprateran pe str. Aleea Pădurea Verde, unul subteran în Piața Consiliul Europei”, a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

Edilul îi încurajează pe internauți să bifeze unul din cele două răspunsuri: „Susțin cele șase noi pasaje” sau „Nu mai vreau șantiere”.

Primarul Timișoarei minte din nou, pe Facebook, lăudându-se cu faptul că ar fi construit trei pasaje în ultimii șase ani, cu referire la Michelangelo, pasajul Jiul și Popa Șapcă. Ultimele două au fost de fapt reabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.