Primarul Timișoarei renunță la războiul cu guvernul și anunță un nou termen...

Primarul Timișoarei renunță la războiul cu guvernul și anunță un nou termen de operaționalizare a vaporașelor

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat, astăzi, înt-o postare pe pagina sa de Facebook, că renunță la războiul cu Guvernul României. ”Guvernul a adoptat astăzi hotărârea de înființare în subordinea Ministerului Transporturilor a Regiei Autonome de Administrare a Căii Navigabile “Canalul Bega”! Pe cale de consecință, Primăria Timișoara va retrage plângerea din instanță prin care Primarul a cerut obligarea guvernului de a emite acest act.


În perioada imediat următoare, Ministerul Transporturilor va trebui să operaționalizeze structura, iar aceasta să adopte regulamentul de navigare și să stabilească semnalistica pe canal. Abia după ce aceste lucruri se întâmplă, vom putea naviga efectiv”, a scris Robu. Acesta a susținut că speră ca să se poată circula cu vaporașele pe Bega în două, trei săptămâni. 

În stilul său caracteristic, primarul nu a uitat să-i atace pe cei care l-au atacat în scandalul vaporașelor. ”Obiectivul 3), achiziția a șapte vaporașe a avut termen imperativ 30.06.2016, fără a conta pentru finanțatorul european dacă vaporașele pot fi folosite la acea dată sau nu. Altfel spus, Primăria a avut obligația să aibă cumpărate – CUMPĂRATE ȘI-ATÂT!- cele șapte vaporașe până în 30.06.2016, pentru a nu i se lua înapoi cei 6 milioane de euro primiți pentru realizarea obiectivelor 1 și 2. Unele minți sunt prea reduse pt a înțelege asta, dar, noi mergem înainte, ce să facem dacă așa e făcută grădina Domnului, mare, cumplit de mare, chiar?! Îi vom duce cu vaporașul și pe posesorii respectivelor minți, doar noi suntem toleranți! Iată că și al 35-lea proiect pe fonduri europene din 35 a fost dus la bun sfârșit de administrația pe care o conduc, deci rata noastră de reușită este 100%! Da, 100%!!!”, a susținut Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.