Programul Național de Dezvoltare Rurală, prezentat agricultorilor din Timiș. Ce eveniment are...

Programul Național de Dezvoltare Rurală, prezentat agricultorilor din Timiș. Ce eveniment are loc

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș vine în sprijinul agricultorilor din județ care doresc să afle mai multe informații despre Programul Național de Dezvoltare Rurală. Astfel, în data de 8 mai, cu începere de la ora 10.00, ultimele noutăți sunt prezentate în cadrul unei conferințe organizată în Sala CEDO a sediului CCIA Timiș din Piața Victoriei, nr. 3.

Persoanele interesate despre Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 vor afla mai multe informații de la reprezentanți ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale.


Aceștia vor vorbi, în special, despre măsurile „Investiții în exploatații agricole”, „Investiții în exploatații pomicole”, „Sprijin pentru investiții în procesarea/ marketingul produselor agricole”, „Investiții în procesarea/ marketingul produselor din sectorul pomicol”, „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”, „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”, „Sprijin pentru înființarea și funcționarea grupurilor operaționale (GO), dezvoltarea de proiecte pilot, produse și procese în sectorul agricol și pomicol” și „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și vertical între actorii din lanțul de aprovizionare”.

“Seminarul se doreşte a fi unul interactiv, astfel încât participanţii să primească răspuns la toate întrebările legate de accesarea fondurilor europene nerambursabile din PNDR 2014-2020”, transmite CCIA Timiș.

Participarea este gratuită pe baza invitaţiei. Termenul de înregistrare este data de 7 mai. Informații suplimentare și înscrieri de participare, la tel: 0372.185.230, e-mail: schirila@cciat.ro, Sofia Chirilă – referent specialitate DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.