Protest spontan la una dintre cele mai mari companii din Timișoara. Ce...

Protest spontan la una dintre cele mai mari companii din Timișoara. Ce au cerut angajații ieșiți în curte

0
DISTRIBUIȚI

Curtea societăţii timişorene AEM s-a umplut în această dimineaţă cu angajaţii companiei.


Aceștia au declanșat un protest spontan, nemulțumiți de condițiile de lucru, dar și de probleme salariale.  Oamenii au scandat „salarii salarii”, „grevă”, „vrem respect şi să nu mai fim ameninţaţi de conducere”. Greviştii au cerut membrilor managementului AEM să coboare în curte şi să discute cu angajaţii despre problemele lor. Principala cerinţă a protestatarilor este de natură salarială, aceştia solicitau venituri mai mari, unii spunând că nu ar fi primit salariile la timp.

De curând, în cadrul AEM a avut loc şi o schimbare de acţionariat, foştii manageri renunţând la acţiunile deţinute în favoarea altora din cadrul societăţii. De asemenea, societatea a fost una dintre cele amendate cu sume semnificative de către Consiliul Concurenţei ca urmare a unor probleme legate de o licitaţie în domeniul contoarelor, în care şi activează firma timişoreană.

Protestul vine după unul similar care a afectat societatea Kathrein. Angajaţii acesteia au cerut venituri mai mari şi demisia conducerii fabricii timişorene.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.