”Raid aerian” împotrvia țânțarilor în cea mai importantă comună de lângă Timișoara

”Raid aerian” împotrvia țânțarilor în cea mai importantă comună de lângă Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Foto: aderamed.ro

Locuitorii comunei Dumbrăvița vor auzi, în cursul zilei de mâine, vuietul aparatelor de zbor speciale care vor împrăștia insecticid în cadrul unei acțiuni de dezinsecție împotriva țânțarilor, informează dumbravitatv.ro.


Astfel, prima sesiune de acest fel în acest an se va desfășura începând cu ora 19.00. Iar vineri, de la aceeași oră, se va proceda în același mod, de darta asta pentru a stârpi larvele de țânțari.

Primăria Dumbrăvița anunță locuitorii comunei că actiunea de dezinsectie nu prezintă niciun pericol pentru populație sau animale, însă crescătorii de albine sunt rugați să ia măsurile de precauție ce se impun în acest caz, pentru a evita orice incident nefericit.

Timișorenii nu pot fi decât invidioși la adresa vecinilor lor de la capătul Căii Lipovei, pentru că, în capitala Banatului, primăria nu a reușit să încheie, nici până la această dată, un contract de dezinsecție și deratizare cu o firmă specializată. Până la depunerea ofertelor pentru licitația publică în urma căreia se va alege o companie, adică până în 30 mai, Primăria Timișoara a anunțat, la sfârșitul acestei luni, că serviciile vor fi atribuite direct. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.