Ramona Dzitac, fostă membră a PMP Timiș, susținătoare a Roxanei Iliescu, bătută...

Ramona Dzitac, fostă membră a PMP Timiș, susținătoare a Roxanei Iliescu, bătută crunt de un vicepreședinte al filialei UPDATE 2 VIDEO ”M-a amenințat că-mi taie gâtul”

1
DISTRIBUIȚI

Scene violente s-au petrecut, astăzi, în incinta firmei din Lugoj a lui Fedor Mașnița, consilier local PMP. Ramona Dzitac, exclusă săptămâna trecută din PMP Timiș alături de Fedor Mașnița, a fost bătută crunt de Flavius Luca, vicepreședinte PMP Timiș, în această dimineață, chiar în biroul ei.

“Ramona lucrează la firma mea ca și contabilă. În această dimineață, a intrat peste ea în birou și chiar atunci eu am sunat-o. A deschis repede telefonul și am auzit certuri, zbierături. A intrat peste ea revoltat fiind că de ce a apărut numele lui în comunicatul de presă pe care l-a trimis ieri, prin care își anunța demisia din PMP. A amenințat-o că-i taie gâtul, că o să se ia și de copilul ei. A bătut-o, este lovită în zona pieptului. A primit cinci, șase lovituri în stomac, i-a dat cu capul lui în capul ei, i-a dat și câteva palme. Eu, când am auzit că se ceartă, am închis și am sunat la 112. A venit un echipaj de Poliție și o ambulanță, dar când au sosit, Flavius Luca era deja plecat”, ne-a declarat Fedor Mașnița.

Fostul membru PMP Timiș a mai precizat că Ramona Dzitac a fost transportată cu o ambulanță SMURD la spitalul din Lugoj, unde se află și în acest moment pentru investigații.

Agresarea Ramonei Dzitac s-a produs după ce, ieri, a postat pe pagina sa de Facebbok un mesaj în care acuza faptul că ”filiala PMP Lugoj este plina de profitori care nu dau doi bani pe valorile PMP și care își doresc doar funcțiile publice, fără niciun efort. Ultimul ceas în care mai puteau să schimbe ceva și să evite dezastrul a trecut de prea multă vreme. PMP Lugoj s-a pupat pe gură cu PSD de atâtea ori, că nu realizează ce a devenit, iar acum se face că nu pricepe de ce oamenii sunt dezgustați de comportamentul perfid și imoral care i-a adus în anticamera dispariției politice.(…)Pentru însănătoșirea democrației din România ce ar însemna dacă PMP ar avea soarta PD-L, iar în 2020 ALDE va ocupa spațiul lăsat liber de un partid liberal incapabil să se reformeze? În anii în care am fost membru PMP am învățat să nu îmi fac idoli în politică pentru că inevitabil vor fi primii care mă vor dezamăgi. Cum și-au bătut joc de munca noastră cei trei crai de la răsărit cu tata lor Cornel Sămărtinean: Costea Marian, Luca Flavius și Szentpeteri Stefan (zis Pityu), dar există viață și după zid. Până și șarpele este mai dulce decât voi!

“În trecut, și pe mine m-a amenințat Flavius Luca într-o benzinărie, să mă retrag din funcția de consilier local, că vor să pună pe altcineva.


După ce va ieși din spital, mergem clar la Poliție și depunem plângere împotriva lui”, a afirmat Fedor Mașnița.

Ramona Dzitac a fost una dintre susținătoarele Roxanei Iliescu. Vă reamintim, Iliescu și-a dat demisia, în această săptămână, din PMP Timiș și din funcția de vicepreședinte al CJ Timiș.

Liderul PMP Timiş, Cornel Sămărtinean a declarat că „nu ştiu. Habar nu am. Nu am ce să comentez. Trebuie să vedem, nu era cazul să se întâmple aşa ceva. M-aţi luat pe nepregătite, nu am asemenea informaţii. Nu există cuvinte, dacă s-a întâmplat aşa ceva”.

UPDATE Reprezentanții Poliției Timiș investighează acest caz. „În cursul zilei de astăzi poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 38 de ani ar fi agresat o femeie de 25 de ani pe raza municipiului Lugoj. În continuare se fac cercetări şi urmează ca la definitivarea acestora să fie propusă soluţia corespunzătoare de către Parchet”, a transmis Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

UPDATE 2 În imaginile de mai jos, se vede cum Ramona Dzitac le spune medicilor ambulanței SMURD că a fost agresată de Flavius Luca și că i-a spus, printre altele, că ”îmi taie gâtul”.

„A venit peste mine în birou şi m-a ameninţat. Mi-a ameninţat inclusiv copiii. Totul a pornit după ce le-am spus că cerşesc funcţii de la PSD. Deocamdată am fost la spital, iar poliţia a întocmit un proces verbal. Astăzi nu voi merge să depun plângere la poliţie, pentru că sunt în stare de şoc şi îmi e imposibil să ajung”, a declarat Ramona Dzitac, pentru România Tv.

1 COMENTARIU

  1. Pai dacă nu a depus plângere politia Cum face ancheta? Sau e minciuna de la cap la coada? Politia face ancheta pe baza unei plângeri , iar „victima” în stare de soc numai mâine depune plângerea. Off doamne ce minciuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.