Răsturnare halucinantă de situaţie în cazul morţii celor două fete din Timiș...

Răsturnare halucinantă de situaţie în cazul morţii celor două fete din Timiș care au plonjat cu mașina în lacul Ghioroc

0
DISTRIBUIȚI

Răsturnare de situaţie în cazul morţii celor două fete, care au murit după ce autoturismul în care se aflau a căzut în lacul Ghioroc.


Dacă iniţial se credea că BMW-ul care a căzut în apă era condus de Adelina, tânăra de 24 de ani, ancheta oamenilor legii a scos la iveală cu totul altceva.

La volan se afla unul dintre supravieţuitori, băiatul în vârstă de 18 ani, care s-a salvat alături de un alt bărbat de 27 de ani. Potrivit specialarad.ro, acesta a fost reţinut de IPJ Arad, fiind acuzat de ucidere din culpă. Tânărul nu avea permis pentru vreo categorie de autovehicule, însă nici nu se afla pe un drum public atunci când a avut loc tragedia. În acelaşi accident şi-a pierdut viaţa şi Laura, în vârstă de 26 de ani, care locuia la rându-i în localitatea timişeană Orţişoara.

„În baza probatoriului administrat, s-a stabilit că în noaptea de 20 mai, tânărul de 18 ani, din Orțisoara s-ar fi aflat la volanul autoturismului pe care l-ar fi condus și al cărui control l-ar fi pierdut, rasturnându-de în Lacul Ghioroc”, transmite IPJ Arad, citat de specialarad.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.