Reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului, în dialog cu oameni de afaceri din...

Reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului, în dialog cu oameni de afaceri din Timiș. Ce s-a discutat

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a oferit oamenilor de afaceri o nouă întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor.


De această dată, evenimentul de la sediul central al organizaţiei a fost cu reprezentanţii Agenţiei pentru Protecţia Mediului, seminarul având ca temă „Obligațiile agenților economici în conformitate cu legislația în vigoare”.

Discuţiile purtate au fost deschise, reprezentanţii APM răspunzând la întrebările puse de participanţi. Temele abordate au vizat avizele, acordurile şi autorizaţiile necesar a fi obţinute de la APM, despre monitorizarea deşeurilor şi raportările către autorităţi.

De la începutul anului și până în prezent, CCIA Timiș a organizat 10 seminarii de instruire și informare a firmelor cu privire la noutăți legislative europene și naționale, în domenii de mare interes pentru mediul de afaceri: legislația muncii, sistemul asigurărilor pentru șomaj, reglementări fiscale, legislaţia securității la incendiu, regulamentul privind protecția datelor, fonduri de garantare a investițiilor, programul național de dezvoltare rurală, siguranța afacerilor – acțiuni la care au participat peste 1000 de agenți economici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.