Rezultatele concursului la care a participat șefa Organizației de Femei a PSD...

Rezultatele concursului la care a participat șefa Organizației de Femei a PSD Timiș, ținute la secret de Primăria Timișoara UPDATE 1 Ce punctaj a obținut

1
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Timișoara încalcă grosolan legea. Rezultatele concursului pentru ocuparea unui post în Direcția de Mediu a municipalității sunt ținute la secret. Asta în condițiile în care restul rezultatelor de la probele scrise ale celorlalte concursuri au fost făcute publice pe site-ul instituției.

Interesant este faptul că la concursul pentru ocuparea postului de consilier 1 principal la Serviciul Reglementare Monitorizare Proiecte și Ameliorare Mediu, unde notele candidaților sunt ținute la secret, s-a înscris și Romanița Jumanca, profesor universitar și președintele Organizației de Femei a PSD Timiș.

De pe site-ul Primăriei Timișoara aflăm că Romanița Jumanca a trecut proba selecției dosarelor.


În total, 14 candidați au fost dornici să ocupe acest post, însă doi au fost declarați respinși. Cele 12 persoane înscrise la concurs au susținut proba scrisă în data de 17 mai, zi în care au fost examinați și candidații care și-au dorit să ocupe și alte posturi în Primăria Timișoara.

Rezultatele probei scrise au fost afișate în data de 22 mai pe site-ul municipalității, însă lista cu notele obținute de candidații înscriși pentru postul la care a aplicat și Romanița Jumanca nu a fost făcută publică.

Persoanele care au trecut proba scrisă ar urma să susțină, astăzi, la ora 16.00, interviul.

Reprezentanții Primăriei Timișoara nu au putut fi contactați pentru a-și exprima un punct de vedere cu privire la această situație.

Lipsa afușării rezultatului, care intră în responsabilitatea Direcției de Resurse Umane, reprezintă un viciu care implicit duce la anularea concursului, fapt ce face ca oricând să poată fi reluată procedura.

UPDATE 1 În urma concursului, Romanița Jumanca a obținut 8, 66 puncte din 100, fiind declarată respinsă.

1 COMENTARIU

  1. Interesativa cum a fost angajat si sotul acestei doamne la Primaria Timisoara, in urma cu doi ani. A fost angajat la Clubul Sportiv Municipal, condus de nasul
    R. Toanca. La acea vreme Iosif Jumanca(50 ani +) fiind proaspat absolvent de Educatie Fizica si Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.