S-au desemnat câștigătorii invitațiilor duble la Revolution Festival, după concursul PRESSALERT.ro

S-au desemnat câștigătorii invitațiilor duble la Revolution Festival, după concursul PRESSALERT.ro

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1342002317">

În urma tragerii la sorți după concursul organizat de PRESSALERT.ro câștigătorii a trei invitații duble la concursul REVOLUTION FESTIVAL 2018 sunt Sasha Ivanov, Luci Prodan și Iasmina Mihai. Ei sunt rugați să sune la numărul de telefon 0748836836 pentru a stabili modalitatea prin care vor intra în posesia invitațiilor.

Festivalul Revolution, care se află sub umbrela renumitului festival EXIT, din Serbia, începe astăzi la Muzeul Satului Bănățean. „Revolution Festival a pregătit: șapte scene pe care vor urca artiști internaționali și naționali de renume, program de zi, spectacole nocturne, after parties, lac, pădure, sculpturi, loc de camping, mâncare bună, prieteni dragi, o grămadă de muzică, dans cât cuprinde”, au transmis organizatorii. Printre artiștii prezenți la ediția din acest an se numără: Gogol Bordello, Dub FX, Wilkinson, Mortiis, 1000mods, Nicole Moudaber, Raresh, Barac b2b Gescu și peste 200 de artiști în 10 zone de festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.