S-a deschis ediţia de vară a Salonului Industriei Uşoare FOTO

S-a deschis ediţia de vară a Salonului Industriei Uşoare FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1809282323">

O gamă largă de produse de îmbrăcăminte, încălţăminte, marochinărie sunt oferite vizitatorilor în cadrul celui mai nou târg organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, la Centrul Regional de Afaceri. Aici are loc ediţia a treia din acest an, de vară, a Salonului Industriei Uşoare.

Cei interesaţi îşi pot înnoi garderoba cu produse de calitate, la preţuri accesibile. Numărul vizitatorilor este unul ridicat, chiar din prima zi a evenimentului, miercuri având loc deschiderea oficială. Sunt prezente cu standuri 60 de firme care oferă o gamă largă de produse din domeniul industriei uşoare, dar şi cosmetice, bijuterii sau accesorii pentru casă, au anunţat organizatorii evenimentului. Pe platoul din faţa Centrului regional de Afaceri are loc un târg cu produse tradiţionale, vizitatorii găsesc aici atât produse alimentare tradiţionale, dar şi dulciuri, articole de îmbrăcăminte sau clasicii mici şi frigărui.

Expoziţia cu vânzare va fi deschisă până duminică, iar orarul de vizitare este este până sâmbătă între orele 10.00 şi 20.00, respectiv duminică până la ora 18.00. Intrarea vizitatorilor este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.