Săptămână plină de evenimente cu și pentru copii, cu ocazia zilei de...

Săptămână plină de evenimente cu și pentru copii, cu ocazia zilei de 1 Iunie

0
DISTRIBUIȚI

Ziua Internaţională a Copilului va fi sărbătorită la teatrul german cu două reprezentaţii ale spectacolului „Hänsel şi Gretel”, care vor avea loc în 30 mai, de la ora 18.00, şi 31 mai, de la ora 11.00. Basmul muzical a fost pus în scenă de Simona Vintilă, pe muzica lui Ilie Stepan, textele cântecelor fiind compuse de Dana Borteanu.

În data de 1 iunie va avea loc un workshop dedicat celor mici, care se va desfăşura între orele 10.00 şi 14.00 pe strada Alba Iulia. Copiilor li se vor pune la dispoziţie afişe ale spectacolului „Micul prinţ” de Antoine de Saint-Exupéry, pe care aceştia le vor putea colora după bunul lor plac.


Va fi prezentată, totodată, o expoziţie de afişe gata colorate şi desenate de elevii şcolii „Nikolaus Lenau”.

În 31 mai, centrul de plasament Găvojdia va organiza a XX-a ediţie a competiţiei sportive „Cupa 1 Iunie”, ocazie cu care copiii vor avea posibilitatea să-şi demonstreze aptitudinile de fotbalişti. La competiţie vor participa echipe din centrele de plasament Lugoj şi Găvojdia, Centrul pentru Copilul cu Dizabilităţi Recaş şi echipa de fotbal juniori a comunei Găvojdia. Meciurile vor începe la ora 9.30, iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 12,30. În programul zilei va fi cuprins şi un meci demonstrativ de handbal feminin. Toate meciurile se vor desfăşura pe terenul de fotbal din comună. Ziua Internaţională a Copilului va fi marcată şi prin alte manifestări culturale, sportive sau recreative, în toate celelalte centre de plasament.

Şi opera timişoreană va dedica un spectacol copiilor în data de 1 iunie, când va avea loc o reprezentaţie a musicalului pentru copii „Micuţa Dorothy” de Marius Ţeicu, în Parcul Copiilor, de la ora 16.00, intrarea fiind liberă. Tot în data de 1 iunie, teatrul maghiar va prezenta, de la ora 17.00, spectacolul „Crăiasa Zăpezii”, după Hans Christian Andresen, iar în sala mare a teatrului naţiional, de la ora 11.00, este programat spectacolul „Cenuşăreasa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.