Scandal cu bătaie într-un magazin alimentar. O vânzătoare, lovită cu pumnul în...

Scandal cu bătaie într-un magazin alimentar. O vânzătoare, lovită cu pumnul în gură şi strânsă de gât VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Scandal încheiat cu o încăierare între un client şi o vânzătoare. Incidentul a avut loc ieri, într-un magazin alimentar din Arad, din pricina unui motiv banal, o îngheţată. Vânzătoarea a fost lovită cu pumnul în gură de bărbatul supărat care a tras concluzia că produsul pe care a vrut să-l cumpere este prea scump, iar apoi a fost strânsă de gât, scrie aradon.ro.

După ce tânăra vânzătoare i-a comunicat preţul, clientul a decis să nu mai cumpere caserola de îngheţată şi a aruncat-o pe vitrina frigiderului.


Apoi, femeia a vrut să-l pună la punct şi a început să-l apostrofeze, iar apoi l-a urmat în afara magazinului. După un schimb de vorbe încinse, vânzătoarea loveşte coşurile de gunoi şi le aruncă înspre client.

Finalul poveştii a fost violent. Bărbatul nu s-a mai putut stăpâni, a dat cu piciorul în coşuri, a lovit-o cu pumnul în gură pe vânzătoare iar apoi a strâns-o de gât. Tânăra nu a stat cu mâinile în sân, ba din contră, a ripostat, repezindu-se asupra agresorului.

Tânăra agresată a depus plângere împotriva clientului şi, după experienţa de ieri, şi-a luat concendiu medical, conform sursei citate anterior.

Sursă foto & video: aradon.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.