SCM Politehnica a câștigat lupta în trei acte cu Minaur Baia Mare....

SCM Politehnica a câștigat lupta în trei acte cu Minaur Baia Mare. Cu cine vor juca bănățenii finala pentru locul 5

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a obținut a doua victorie în trei partide cu Minaur Baia Mare, în faza a II-a a play-off-ului, și prin urmare va lupta pentru locul 5 la finele sezonului. Handbaliștii alb-violeți s-au impus azi cu 24-18 pe teren propriu și au câștigat cu 2-1 seria împotriva maramureșenilor.


Dobrogea Sud va fi ultimul adversar al sezonului pentru bănățeni după ce constănțenii s-au impus dramatic, scor 23-22, în ”decisivul” cu Dunărea Călărași.

SCM Poli a avut mai mult inițiativa din startul partidei. La jumătatea primei reprize avantajul alb-violeților era de două goluri. Până la pauză timișorenii și-au dublat avansul: 13-9. În partea secundă bănățenii au ajuns la +7 după cinci minute prin reușita lui Marjanovic, dar Baia Mare nu a cedat ușor. Când mai erau opt minute din meci Sabou și-a adus echipa la trei goluri distanță. Totuși, pe final Poli nu le-a mai oferit maramureșenilor oportunitatea unui comeback. Revenit în echipă, Vuk Milosevic a înscris golul de 23-18 în minutul 56 iar Santeiu a închis apoi tabela.

UPDATE Formația pregătită de Pero Milosevic va lupta astfel în finala pentru locul 5 cu câștigătoarea dintre Dobrogea Sud Constanța. În meciul 3, decisiv, echipa de la malul mării s-a impus cu 23-22 în fața Dunării Călărași după un final cu scandal. La fel ca în cazul vesticelor cele două se aflau la egalitate la general (1-1) după primele două întâlniri.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 7 goluri, K. Milosevic 6, Orbovic 3, Cîmpan 3, V. Milosevic 2, Lasica 1, Șania 1, Santeiu 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.